Κώστας Παπαδημητρίου: Αναγέννηση της χώρας με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή

27 Ιανουαρίου 2023

Του Κώστα Παπαδημητρίου*


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές -έχοντας διανύσει ήδη ένα προεκλογικό εξάμηνο- και βλέπουμε ότι τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα, παντού, διολισθαίνουν, πάνε από το κακό στο χειρότερο και ελπίδα στον ψευδο-διπολισμό που πασχίζουν να κρατήσουν ζωντανό, δεν υπάρχει.


Η ακρίβεια καθημερινά βασανίζει τους μη προνομιούχους και το παραμύθι του «καλαθιού της νοικοκυράς»… είναι για κλάματα! Τεράστιες ανατιμήσεις παντού και «κόλπα» με μειωμένο περιεχόμενο! Κανονική κλοπή.


Το πάρτι στο ρεύμα καλά κρατεί και οι παραγωγοί ενέργειας «κυβερνούν», δεν έχουν πληρώσει τίποτα, η κυβέρνηση τους αφήνει στο απυρόβλητο. Πληρώνουν κράτος και φορολογούμενοι μόνο. Στα καύσιμα, αρνούνται να βάλουν πλαφόν στη λιανική…
Σε όλα αυτά τα ζοφερά, προστέθηκαν και άλλα:


• Το ΕΣΥ ξεχαρβαλώθηκε, η Υγεία γίνεται για τους λίγους και έχοντες. Το κοινωνικό κράτος καταργείται.
• Το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε Αντισυνταγματικές τις διατάξεις που ανέτρεψαν την λαϊκή ετυμηγορία στην Αυτοδιοίκηση!
• Τα Κόκκινα δάνεια πολλαπλασιάζονται και ο κόσμος απειλείται και στην πρώτη του κατοικία. Οι Βουλευτές – Πάτσηδες τα παίρνουν κοψοχρονιά και μας περνάνε ανενόχλητοι θηλιά στο λαιμό!
• Οι Τράπεζες που «σώσαμε» 3 φορές, μας στραγγίζουν καθημερινά, καμία εισφορά δεν πληρώνουν, τίποτα δεν γυρίζουν πίσω με την ανοχή της κυβέρνησης!
• Επιπλέον οι απευθείας αναθέσεις και οι κλειστοί διαγωνισμοί ξεπέρασαν τα 12 δις!


Και βέβαια, η χώρα βρίσκεται στο κέντρο της διεθνούς κατακραυγής για τις παρακολουθήσεις, αφού η Κυβέρνηση των Κοριών παρακολουθεί τους πάντες, πολιτικούς αρχηγούς, αρχηγούς του στρατού, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφους, ακόμα και δικούς της υπουργούς που τους φτύνουν και… λένε ότι βρέχει!!!


Μέσα σε αυτό το μολυσμένο σκηνικό η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη χώρα ως ΛΑΦΥΡΟ και ο πρωθυπουργός λειτουργεί ως Ιδιοκτήτης του κράτους.